Image

Op 10 februari van 13:30u - 16:00u start Nieuwe Alpha in Feijenoord!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Feijenoord wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Feijenoord gaat op 10 februari 2019 weer  een Alpha van start. In circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst begint met een lunch. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de lunch luisteren en kijken we samen naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waar we vervolgens aan de hand van wat vragen over doorpraten.

“The best things in life are free”  daarom is de alpha cursus gratis en vrijblijvend.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Joris van der Spek (buurtpastor), 06-10055344 of via het contactformulier. Je kan ook je aanmelden via whatsapp.

We richten ons voor de deelnemers primair op bewoners uit de wijk. Woon je in Feijenoord, Noordereiland en Kop van Zuid of in een direct aangrenzende wijk dan ben je meer dan welkom!

Samengevat:

Start zondag 10 februari aanstaande van 13:30u tot 16:00u. De cursus wordt gehouden in een woonkamer bij een wijkbewoner.

We beginnen met een lunch, we zien er naar uit om jou te ontmoeten. De cursus is gratis.

zie ook: https://www.alphanederland.org/