Image

ONLINE ALPHA CURSUS

Begin 2021 willen we starten met een interactieve ONLINE ALPHA in Feijenoord!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Feijenoord wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Feijenoord willen we met een ONLINE ALPHA van start gaan. In circa elf interactieve, leerzame en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Onder normale omstandigheden is bij Alpha een maaltijd en ontmoeting een belangrijk onderdeel van de cursus. Helaas is dit niet niet mogelijk. Daarom een online versie van deze cursus. We komen samen in afgeschermde online setting waarin samen we  kijken naar een kort inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waar we vervolgens aan de hand van wat vragen over doorpraten.

“The best things in life are free”  daarom is de alpha cursus gratis en vrijblijvend.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Joris van der Spek (buurtpastor), 06-10055344 of via het contactformulier. Je kan ook je aanmelden via whatsapp.

We richten ons voor de deelnemers primair op bewoners uit de wijk. Woon je in Feijenoord, Noordereiland en Kop van Zuid of in een direct aangrenzende wijk dan ben je meer dan welkom!

Samengevat:

Start begin 2021 op een doordeweekse avond om 19:30u en om 21:00u willen we afronden en afsluiten. De cursus wordt online via Zoom gehouden. Het enige wat jij nodig hebt is een tablet, laptop of computer met een webcam en wifi. (Beschik je hier niet over neem dan ook contact met ons op dan kijken we of we je een tablet in bruikleen kunnen geven voor de duur van de cursus.)

De cursus is gratis. Meer info volgt na aanmelding.

zie ook: https://www.alphanederland.org/

Wat is alpha? (uit het pre corona tijdperk)
Film materiaal wat we gebruiken bij Alpha