ALPHA-CURSUS

Spoedig willen we weer starten met een nieuwe Alpha-cursus in Feijenoord!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Feijenoord wordt aangeboden. We gaan het hebben over de meest gestelde vragen van het leven: "Wie ben ik?"; "Waar kom ik vandaan?"; "Waar ga ik naar toe?"; "Wat doe ik in de tussentijd?" en tenslotte "Is er meer?". Misschien heb je zelf ook wel hele brandende vragen over geloof, de zin en onzin van het leven, enz. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In het Sociale Café "Onder de Oranjeboom" in het hart van Feijenoord (Oranjeboomstraat 313, naast NS Station Zuid) gaan we deze cursus geven. In circa elf interactieve, leerzame en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.

We beginnen bij Alpha met een maaltijd en ontmoeting een belangrijk onderdeel van de cursus. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waar we vervolgens aan de hand van wat vragen over doorpraten.

“The best things in life are free”  daarom is de alpha cursus gratis en vrijblijvend.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Voor de duidelijkheid, we willen je niet overtuigen of bekeren. We willen opzoek gaan naar de belangrijkste levensvragen, we benaderen wel alles vanuit het christelijke perspectief.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Joris van der Spek (buurtpastor), 06-10055344 of via het contactformulier. Je kan ook je aanmelden via whatsapp.

We richten ons voor de deelnemers primair op bewoners uit de wijk. Woon je in Feijenoord, Noordereiland en Kop van Zuid of in een direct aangrenzende wijk dan ben je meer dan welkom!

De cursus is gratis.

Meer info volgt....

Aanmelden en aangeven dat je geïnteresseerd bent via: CONTACTFORMULIER