Boeiend @Home, een manier om Boeiend bij jouw thuis te brengen. Samen het leven delen in een online wereld. We komen graag in contact met de bewoners van Feijenoord, Noordereiland en Kop van Zuid. Via een Boeiend @Home kan je meedoen vanuit je luie stoel met een chat, een interactieve bijeenkomst, een virtuele ontmoeting of veilig anoniem meekijken in de keuken van Boeiend.

We organiseren veel via deze virtuele wereld. Vind je het leuk om een keer aan te haken en vrijblijvend mee te kijken? Dat kan en raden we je ook van harte aan. Klik op de filmpjes om geïnspireerd te worden. haak een keer aan in een virtuele "koffie/thee op de bank bijeenkomst" .

Like ons vooral op facebook omdat we daar ook veel delen over wat we doen en wat we organiseren.

Maak het jezelf niet te moeilijk..
Een kaars: in het licht...
Barbie...
Ukelele...
Image

Schuif aan in de online buurtkerk

In tijden van een crisis lopen de kerken vol, want daar vind je hoop in onzekere tijden en mag je een luisterend oor verwachten. Maar in de huidige crisis is ook de kerk gesloten en kan je niet zomaar binnenlopen. Welkom in de online buurtkerk. Hier kan je online binnenlopen voor een luisterend oor, mooie verhalen, een beetje hoop en verbinding met anderen.

Op twee avonden in de week zijn we open en de buurtpastor van Boeiend is daar ook aanwezig.
 
DEZE ONLINE PLEK IS OP DIT GESLOTEN!
 
 

Op de website staat hoe je in kan loggen en mee kan doen:   https://jezus.nl/buurtkerk