Nieuwe Alpha..

Nieuwe Alpha van start in Feijenoord

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Feijenoord wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Feijenoord gaat in januari 2019 weer  een Alpha van start. In circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijdluisteren en kijken we samen naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waar we vervolgens aan de hand van wat vragen over doorpraten.

“The best things in life are free”  daarom is de alpha cursus gratis en vrijblijvend. De exacte start datum en tijd worden hier binnenkort bekend gemaakt. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Joris van der Spek (buurtpastor), 06-10055344 of CONTACT  Je kan ook je aanmelden via whats app. We richten ons voor de deelnemers primair op bewoners uit de wijk. Woon je in Feijenoord, Noordereiland en Kop van Zuid of in een direct aangrenzende wijk dan ben je meer dan welkom!

 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.